AanZee.com


AanZee

Uw bijzondere vakantiehuis aan de Nederlandse kust

Aan Zee bemiddelt bij de verhuur van huizen van particulieren in Nederland: villa’s, cottages en andere gezellige vakantiehuizen, vooral in de kuststreek. Hierdoor is elk vakantiehuis uniek en heeft het een geheel eigen charme.
De medewerkers van Aan Zee kennen alle huizen goed doordat zij ze zelf geïnspecteerd en goedgekeurd hebben. Dit betekent voor u dat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige, gezellige vakantiewoning. Met onze snelle zoekmachine zoekt en boekt u onze vakantiehuizen in Nederland direct online.

Ons unieke aanbod 
Op onze website staan vakantievilla’s en de betere vakantiehuizen, huizen die vaak buiten de vakantieperiodes door de eigenaren zelf bewoond worden en daardoor hun geheel eigen sfeer hebben. Een groot en snel groeiend aanbod dat varieert van gezellige, kleine en karakteristieke vakantiehuizen met normaal comfort tot luxueuze landhuizen. Wij accepteren eenvoudige huizen alleen wanneer zij een bijzondere uitstraling hebben, een unieke ligging of een prachtig uitzicht. Ook bij deze eenvoudige huizen is een minimum aan comfort gewaarborgd.

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone