Ardoer.com


Ardoer is kwaliteit

Om je als vakantiepark aan te mogen sluiten bij Ardoer, moet kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Door de scores in de onafhankelijke classificatie van de ANWB en de uitkomsten van onze eigen externe digitale enquête, durven wij met een gerust hart te zeggen dat voor alle Ardoer parken de kwaliteit voorop staat. Onze gastvrouwen en gastheren doen hun uiterste best jouw vakantie tot een unieke ervaring te maken. Mocht er desondanks iets niet geheel naar wens zijn, laat het hen dan tijdens je verblijf weten. Op deze manier kun je samen naar een oplossing zoeken.

Ardoer is zekerheid in prijs

Ja, zeker! Wanneer je je vakantie bij één van de aangesloten parken boekt, weet je direct waar je aan toe bent. De prijs is inderdaad de prijs. Geen extra reserveringskosten en toeristenbelasting is inclusief. Daar waar iets optioneel bijgeboekt kan worden of er verplichte bijkomende kosten zijn in geval van bijvoorbeeld een huuraccommodatie wordt dit duidelijk aangegeven in de tarieven van het betreffende vakantiepark op deze website. En voor de annuleringsverzekering geldt: hiervoor mag je zelf kiezen. De tarieven vindt je op de tarievenpagin van het park. Ook dat is zekerheid in prijs.

 

Items per pagina:

Items per pagina:

 

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone