Bindutravel.nl


Maak met Bindu Travel een avontuurlijke reis naar Nepl
Wij geloven dat de lokale bevolking de beste en mooiste plekken weet te vinden en werken daarom samen met betrouwbare lokale Nepalese partners.
Waar andere reisorganisaties kiezen voor de vaste toeristische locaties, zoeken wij met onze locals buiten de gebaande paden het echte Nepal op. Dit betekent niet dat wij de toeristische highlights van Nepal links laten liggen. Ook hier zoeken we de authentieke ervaring op, bijvoorbeeld door te kiezen voor kleinschalige accommodaties.
Een verre reis maken is per definitie niet duurzaam. Wij zijn ons bewust van de impact die dit heeft op de lokale bevolking, de cultuur, het milieu en de lokale economie van Nepal als ontwikkelingsland. Bindu Travel probeert deze negatieve impact zo veel mogelijk te beperken en de positieve invloed zo goed mogelijk in te vullen.

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone