CampingXL.nlCampingXL is een jonge no-nonsense organisatie die zich richt op de verhuur van de mooiste stacaravans, chalets en tenten op de beste campings in Europa. De organisatie is een initiatief van VillaXL, die sinds 2004 actief is in de bemiddeling van gezellige vakantiehuizen, villa’s en chalets.

 

Met zorg geselecteerd

Al onze campings en stacaravans zijn zorgvuldig geselecteerd en vooraf geïnspecteerd. Wij zijn continu op zoek naar de mooiste en meest comfortabele stacaravans en selecteren campings op aangeboden voorzieningen, kindvriendelijkheid en ligging. Onze campings in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Duitsland, Nederland en België hebben altijd vier of vijf sterren en liggen gunstig aan het strand, vlak bij zee of op een mooie plek in het binnenland. Door deze zorgvuldige selectie is het niet verwonderlijk dat een camping van CampingXL gemiddeld bijna een 8 scoort op Zoover!

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone