Discoveryreizen.nl


Waarom jij voor Discovery kiest!

 1. Zeer breed en betrouwbaar aanbod aan avontuurlijke en actieve rondreizen in internationaal gezelschap.
  Hierdoor is er voor iedere avonturier – alleenreizend of niet – wel iets bijzonders beschikbaar, zoals kampeersafari’s in Afrika, culturele hotelrondreizen door Europa of een expeditie naar Antarctica.
 2. Flexibel product!
  Je kunt een ‘land only’ reis boeken zonder vluchten of een pakketreis inclusief vluchten en de eventuele extra noodzakelijke overnachtingen voor- of na de reis. Voorafgaand even acclimatiseren op de bestemming of lekker nagenieten van het avontuur. Tevens behoort het boeken in combinatie met een eigen arrangement en het combineren van verschillende rondreizen tot de mogelijkheden. Als je een ‘around the world’ vliegticket hebt en je ook ergens een reis van Discovery wilt maken, dan is ook dat geen enkel probleem!
 3. Uiterst geschikt voor alleenreizenden!
  Accommodatie is meestal op indeling, waardoor er geen verplichte toeslag voor het alleengebruik van de accommodatie van toepassing is.
 4. Veel gegarandeerde vertrekdata!
  Veel van onze reizen vertrekken gegarandeerd. Natuurlijk moeten de vluchten naar/van de bestemming wel beschikbaar zijn. Onze boekingsafdeling zoekt dat graag voor je uit.
 5. Het gemak van een georganiseerde reis waarbij met alles rekening is gehouden.
  Je kunt ook altijd terugvallen op de reisleiding en de groep. Voor jou de zekerheid van een zorgeloze vakantie!

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone