Hotelaanbiedingen.nl


Iedere dag zetten wij speciaal voor jou een unieke Dagaanbieding klaar!

Wij bedingen altijd de beste prijs voor jou. Wij geloven dat een deal pas echt voelt als een deal als je direct het voordeel ziet. Daarom laten we gelijk zien hoeveel je bespaart. Wij geloven dat hotelboekingen veel gemakkelijker moeten. Ons hoef je alleen maar ‘aan’ te zetten, dan krijg jij de beste deals vanzelf aangereikt. En op basis van jouw voorkeuren, bedienen wij je steeds beter en scherper.

De getoonde prijzen zijn vanaf prijzen inclusief btw, exclusief servicekosten en een eventueletoeristenbelasting. Alle prijzen zijn gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. In geval van een eenpersoonsbezetting kan er een toeslag gerekend worden. De hoogte van deze toeslag verschilt per hotel.

Onze missie is…

Het voor jou gemakkelijk, haalbaar en betaalbaar maken om er veel vaker even tussenuit te gaan. Daarnaast zorgen we ervoor dat het zo gemakkelijk mogelijk voor je wordt door het klaarzetten van de leukste buitenkansjes zodat je er zelf niet bij hoeft na te denken.

Ons bedrijf

Wij zijn opgericht in 2005 en onderdeel van Hotel Booker B.V.. Naast HotelAanbiedingen.nl beheert Hotel Booker B.V. de website HotelSpecials.nl en zijn we daarmee naast Nederland actief in België en Zweden. Wij werken samen met ruim 4000 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Dit aantal groeit dagelijks. Samen met zusteronderneming Bungalow Booker B.V. heeft Hotel Booker B.V. 110 medewerkers in dienst, met als standplaats hartje Haarlem. Beide ondernemingen realiseerden in 2012 in totaal 470.000 transacties. Het aanbod van hotels en Bed & Breakfasts groeit dagelijks op HotelSpecials.nl.

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone