Hotelkamerveiling.nl


Het idee om hotelkamers te gaan veilen is ontstaan vanuit Hotelier Klaas Stekelenburg. Samen met zijn zoons Jasper en Matthijs startten zij in februari 2008 de online veilingsite. Al snel liep het storm en werd het aanbod op de website uitgebreid met meerdere hotels.

Onze missie

Onze missie luidt: “meer mensen vaker naar hotels laten gaan”

Met veel plezier zetten wij ons in om hotels toegankelijk te maken voor een brede doelgroep en gasten een onvergetelijke hotelovernachting te laten beleven. Er wordt dan ook hard gewerkt om het aanbod op Hotelkamerveiling.nl nog verder uit te breiden met kwaliteitshotels op wereldse bestemmingen.

De afgelopen jaren heeft de veilingsite een enorme groei meegemaakt. In het voorjaar van 2009 werd het eerste personeelslid aangenomen en inmiddels wordt er achter de schermen door een team van ruim 30 enthousiaste medewerkers hard gewerkt aan het succesvolle concept.

 

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone