Hotelmoment.nl


HotelMoment.nl

HotelMoment is opgericht in 2006 en is onderdeel van Online Hotel Experts B.V. Online Hotel Experts exploiteert naast de arrangementen website HotelMoment.nl voor consumenten een aantal zakelijke e-commerce producten voor hoteliers.
Momenteel werkt Online Hotel Experts samen met ruim 400 hotels in de Benelux, waarvan de meeste hotels zijn terug te vinden op HotelMoment. Wekelijks worden er nieuwe hotels aangesloten en groeit het aanbod van hotels en arrangementen op HotelMoment. Er wordt alleen een samenwerking aangegaan met hotels indien ze aan de criteria van HotelMoment voldoen, zo toetsen we ieder hotel op; kwaliteit, aanbod van arrangementen en ligging.

Algemeen

HotelMoment is de online aanbieder van hotel arrangementen. Met keuze uit ruim 5000 arrangementen onderverdeeld in 30 verschillende thema’s, bij ruim 300 hotels in de Benelux. HotelMoment is één van de grootste hotel arrangementen aanbieders in Benelux en kan met recht zeggen; “voor ieder moment een arrangement”. Mede hierdoor differentieert HotelMoment zich van andere aanbieders.
HotelMoment staat in direct contact met al haar hoteliers. Dit heeft als grote voordeel dat jij net dat beetje extra service en gastvrijheid krijgt tijdens een verblijf in één van onze hotels. HotelMoment streeft naar het meest uitgebreide aanbod op het gebied van hotel arrangementen en heeft als doel de bezoekers van HotelMoment een leuk, uniek en gevarieerd aanbod van hotel arrangementen te bieden.

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone