Italissima.nl


Italissima is een handelsnaam van Chalet.nl B.V. Het aanbod van Italissima varieert van agriturismi en andere karakteristieke vakantiehuizen tot villa’s en kleinschalige vakantieparken in Italië.

Chalet.nl B.V. (lid SGR) is een zelfstandige touroperator en sinds 1999 specialist in de verhuur van grote chalets en appartementen voor wintersportvakanties. Sinds enkele jaren is een uitgebreid zomeraanbod onder aparte merknamen aan het assortiment toegevoegd. Chalet.nl B.V. is gevestigd in Woerden. Het huidige team bestaat uit achttien medewerkers. Chalet.nl B.V. is lid van het SGR.

Reserveringen kunnen direct via de website of telefonisch gemaakt worden. Chalet.nl B.V. is eveneens eigenaar van de websites: Chalet.nl, Chalet.be, Chalet.eu, Chalettour.nl en Zomerhuisje.nl.

 

Hoge servicekwaliteit

De kwaliteit van de service staat hoog in het vaandel bij Chalet.nl B.V. Indien je de wensen aan ons doorgeeft, kunnen wij een aantal passende accommodaties op maat voor je uitzoeken. Is de accommodatie al volgeboekt? Dan bieden wij de mogelijke alternatieven. Heb je vervolgens nog wijzigingen of extra informatie nodig dan verzorgen wij dit kosteloos, tot tenminste 6 weken voor vertrek.

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone