Jiba Zomer


Echt vakantie, echt genieten!

Denk je aan Jiba, dan denk je aan bijzondere vakantieverblijven voor een aantrekkelijke prijs. Allemaal gelegen op de bekende bestemmingen rondom de Middellandse Zee of op ten hoogste zes uur vliegen vanaf Amsterdam. Van Kreta tot Marrakech en van de Algarve tot Kaapverdië. Jiba is altijd op zoek naar vakantieverblijven waar persoonlijke aandacht, een kleinschalig karakter en écht genieten centraal staan.

 

Beach Life, Like Home, Go Outside of Romance?

Op onze compleet vernieuwde website kun je door middel van vier thema’s met een bijpassende kleur eenvoudig zoeken naar een vakantieadres van jouw keuze. Kies je voor het thema Like Home? Dan ga je voor een plekje, waar je je helemaal thuis voelt. De eigenaren hebben de kamers vaak zelf ingericht en doen er alles aan om het jou naar de zin te maken. Ga je vooral voor het strand? Dan zijn de adressen in het thema Beach Life echt iets voor jou. Je kunt ook kiezen voor Go Outside. Hier vind je de mooiste bestemmingen waar rust en natuur centraal staan. Ook kun je daar vaak hiken, mountainbiken of kanoën. Wie tot slot gaat voor pure romantiek in de meest charmante verblijven, kiest voor Romance.

Echt ontspannen tijdens je welverdiende vakantie

Jiba richt zich op levensgenieters die op zoek zijn naar een eigen invulling van hun vakantie. Vakantieverblijven die net even anders zijn dan anders, op plekjes die aan de rand van toeristische gebieden liggen. Niet het vertier voor de massa, maar persoonlijke aandacht staat centraal.

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone