Lavidatravel.nl


Wij zijn Carlijn en Femke Evers, twee zussen met een grote passie voor reizen, en hebben in 2010 samen Lavida Travel opgericht. Inmiddels met een jong, reislustig team, streven wij altijd naar een combinatie van de beste service tegen de laagste prijs. Juist in een online omgeving realiseren wij het belang van persoonlijke aandacht, service en klantgerichtheid.

 

Om onze kwaliteit te waarborgen vragen wij onze klanten een beoordeling over ons en de vakantie achter te laten. Uit deze ruim 3000 beoordelingen blijkt een hoge mate van klanttevredenheid en dit proberen wij zo te houden! De beoordelingen kunt u tevens terugvinden bij de verschillende accommodaties. Komt u er online niet helemaal uit? Wij en onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van uw perfecte reis. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone