Mambo.nl


Jongeren vakanties

“Aan het einde van een slechte weg vind je de mooiste onontdekte paradijsjes. Door iets meer moeite te doen komen wij wél op deze unieke plekjes”

Bij Mambo zit reizen in het bloed. Het is onze lifestyle, die we graag met jou delen. De Mambo reizen worden gemaakt door reizigers, samen met en vóór jonge avontuurlijke reizigers. Wij organiseren onze reizen met passie en een heldere visie. Elke reis moet een belevenis op zich zijn, een beleving die past in de belevingswereld van jongeren en jong-volwassenen met een brede blik op de wereld. Wat is er nou leuker om die reisbeleving te delen met reisgenoten van je eigen leeftijd die hetzelfde zoeken als jij? Avontuur, Adrenaline, Spanning, Ontspanning en een hoop Gezelligheid! De ultieme ontspanning vind je juist door in je vakantie het avontuur aan te gaan! Door een bijzondere beleving met je reisgenoten te delen, ervaar je dat er snel een geweldige sfeer ontstaat in de groep, wat een extra gave dimensie geeft aan je reis. Niet zelden ontstaan er nieuwe vriendschappen voor de rest van je leven!

Op reis met leeftijdsgenoten

Wanneer je op reis gaat met Mambo kom je altijd in een groep terecht met leeftijdsgenoten. Zo weet je zeker dat je op reis gaat met gelijkgestemde reisgenoten. Mambo hanteert de volgende leeftijdsgroepen: 17-25 jaar, 20-35 jaar, 25-39 jaar en 20+. Het maakt niet uit of je alleen komt of samen met vrienden boekt. Juist door sam net het avontuur aan te gaan leer je je reisgenoten snel kennen.

 

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone