NRV.nl


NRV Holiday - Verre Reizen

NRV Holiday is een touroperator, gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen. NRV Holiday biedt een zeer uitgebreid aanbod van Rondreizen, Zonvakanties, Stad & Strand en Zelf Samenstellen naar bestemmingen in Azië, Midden-Oosten, Afrika, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Als direct seller verkopen wij onze reizen direct aan u, de consument.

Reizen met NRV Holiday betekent comfortabel op vakantie gaan. Onze rondreizen hebben wij met zorg voor u samengesteld en bevatten een evenwichtige mix tussen cultuur en natuur. Uiteraard laten wij u tijdens uw reis kennismaken met de hoogtepunten van de bestemming, verblijft u in sfeervolle drie- en viersterrenhotels en zullen wij er tijdens uw vakantie voor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken!

Niet alleen tijdens uw reis, maar ook voorafgaand aan uw reis en na afloop mag u veel service van ons verwachten. Zo vinden wij het onder andere belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt. U treft dan ook heel veel informatie op onze website: niet alleen over onze reizen, maar ook over de bestemming zelf, de hoogtepunten die u eigenlijk niet mag missen en allerhande zaken om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw verre reis. Ons contactcenter staat tijdens werkdagen voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, zowel per e-mail als telefonisch. En wilt u alvast in de stemming komen voor uw reis, meer weten over een bepaalde bestemming of nader kennismaken met NRV Holiday? Kom dan naar het NRV Reiscafé om één van onze sfeervolle en informatieve shows bij te wonen. Een goede voorbereiding en uniek in Nederland!

 

0 1 volgende
Items per pagina:

Nothofagus Bed & Breakfast***
Esplendor El Calafate****+
Viñas de Cafayate Wine Resort***+
Le Chatelet Hotel & Spa***
La Merced del Alto****
Hotel Los Sauces***
Esplendor Palermo Hollywood***
Hotel Asturias***
Hostería El Coirón***
Boutique Hotel La Cantera****
Design Suites Bariloche****
Hotel Ayres del Nahuel***
Hostería La Malinka***
Hosteria El Pilar***
Hostería La Raclette***
Hotel Nevada***
Esplendor Palermo Soho***
Hotel Killa Cafayate***
Hostería Las Marianas***

0 1 volgende

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone