Peterlanghout.nl


Excursie- en rondreizen 728x90

Peter Langhout Reizen organiseert al meer dan 27 jaar compleet verzorgde vakanties in binnen- en buitenland. Busreizen inclusief leuke en interessante excursies, stedentrips met de bus en o.a. reizen naar Disneyland Paris zijn van oudsher een belangrijk onderdeel van het aanbod. De busreizen die Peter Langhout Reizen aanbiedt gaan naar bestemmingen binnen heel Europa. Landen als Duitsland, Italië, Oostenrijk en o.a. Kroatië zijn al jaren enorm populair. Daarnaast bieden wij u echter ook een uitgebreid aanbod naar andere landen binnen Europa. Denk hierbij aan Spanje, Engeland, Scandinavië, Polen en o.a. Zwitserland. Op deze website vindt u een compleet overzicht van onze reizen. Een selectie van het aanbod kunt u ook terugvinden in onze brochures.

Naast de vertrouwde busreizen biedt Peter Langhout Reizen ook tal van andere voordelige reizen aan: autoreizen, stedentrips met eigen vervoer, prachtige  rivier- en zeecruises (o.a. in samenwerking met MSC Cruises); autorondreizen waarbij u op eigen gelegenheid veel kunt zien in korte tijd; fietsreizen en tal van pretpark arrangementen. Naast Disneyland Parijs noemen wij u onder meer Movie Park, Europa-Park, Phantasialand en Plopsaland.

Met de diversiteit aan reissoorten verwelkomen wij iedereen bij ons in de bus of op één van onze vakantiebestemmingen. De grootste doelgroep bestaat uit 50-plussers die bus-excursievakanties boeken, maar ook doelgroepen zoals gezinnen met kleine kinderen (pretparken) en stelletjes (pretparken en weekendjes weg) gaan met ons op reis. Iedereen is van harte welkom bij Peter Langhout Reizen. Als direct selling tour operator boeken onze reizigers hun vakantie voornamelijk via internet en telefonisch.Met het vakantiegevoel in het achterhoofd selecteren onze vakmensen de beste bestemmingen. Daarbij worden de wensen van de reiziger altijd voorop gesteld. In de afgelopen jaren zijn daarom ook tal van all inclusive reizen aan het aanbod toegevoegd. Het all inclusive concept, dat voorheen vooral bekend was voor zonvakanties aan de Middellandse Zee, is ook zeer populair voor bus- en autoreizen. Geïnteresseerd? Bekijk dan het aanbod aan all inclusive reizen.

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone