Riksjatravel.nl


Vietnam online

Riksja online startte in 2000, aan het begin van het nieuwe millenium. Internet was definitief doorgebroken maar een internetreisbureau was nog een noviteit. We zochten naar een bedrijfsnaam waaronder de nieuwe landensites (te beginnen met Thailand onlineen Vietnam online) konden vallen. Een naam die associaties oproept met verre reizen en kleinschaligheid. Die niet staat voor glimmende brochures (die hebben we niet) of voor reizen met overbodige franje (die willen we niet). Een naam die staat voor beleving, respect voor natuur en cultuur, en voor individuele reizen met ruimte voor eigen inbreng.

Het werd Riksja online, naar het eenvoudige, exotische vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. We hebben nu een team van vele enthousiaste mensen die reizen op maat samen stellen. Jaarlijks zijn via de landenwebsites enkele duizenden reizigers te gast in een van onze bestemmingslanden verspreid over de hele wereld. Sinds 2010 zijn we Riksja Travel, zodat duidelijk aan onze naam te zien is wat we doen.

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone