Skiesprit.nl


Ski Esprit, luxe wintersportvakanties

Ski Esprit is het wintersportlabel van Snowtime Travel, waarbij het accent op accommodaties in het hogere segment ligt, goede kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Het team achter Ski Esprit kan bogen op ruim 26 jaar ervaring in het organiseren van gespecialiseerde wintersportreizen.

De Ski Esprit portefeuille bevat Frankrijk, Oostenrijk , Zwitserland, Italië, Finland, en ook (rond)reizen naar de USA en Canada. Het aanbod voor Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië is veelal online te reserveren. Het accent ligt hier op luxe appartementen, chalets en hotels, gelegen in de beste skigebieden en de gezelligste wintersportplaatsen van Europa! Natuurlijk zijn er goede mogelijkheden voor après-ski en in vrijwel alle accommodaties treft u uitstekende faciliteiten aan voor ontspanning na het skiën of boarden, zoals zwembad(en), sauna, jacuzzi, stoombaden en er is gelegenheid voor diverse typen massages in de wellness & spa.

In de USA en Canada heeft u keuze uit 23 bestemmingen, met een grote verscheidenheid aan accommodaties. Voor dit winterseizoen hebben we ons reisprogramma in de USA, en ook in Canada, aanzienlijk uitgebreid. U kunt in beide landen kiezen voor een verblijf op één plaats, maar een combinatie van meerdere bestemmingen is zeer te overwegen. Kijkt u eens naar onze acht uitgewerkte skisafari’s, of stel uw rondreis naar eigen inzicht samen. Het doel is om u een onvergetelijke wintersport te bezorgen, waarvoor wij graag onze kennis en ervaring met u delen.

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone