SkiStuds.nl


Skistuds organiseert wintersportreizen voor jongeren/studenten. Skistuds is onderdeel van Bizztravel B.V., een gerenommeerd en toonaangevend bedrijf in de Nederlandse reiswereld met al meer dan 25 jaar ervaring in wintersport.

Bij Skistuds boek je een wintersportreis inclusief skipas naar de beste hotspots van de Franse Alpen of Oostenrijk. Op de bestemming werkt Skistuds samen met La Grotte du Yeti, hierdoor is het gegarandeerd feest! Skistuds organiseert ook groepsreizen voor 20 personen en meer. Kijk voor meer informatie in het menu bovenaan de pagina.

Bizztravel is een dynamisch en toonaangevend bedrijf in de Nederlandse reiswereld, waar diverse producten onder eigen label worden samengesteld en verkocht. Dit wordt gerealiseerd door een groep enthousiaste medewerkers vanuit Groningen.

De ontwikkeling van de rechtstreekse verkoop aan consumenten via het internet is zeer succesvol geweest en zorgt ervoor dat er steeds meer mensen een fantastische vakantie bij Bizztravel beleven!

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone