Taha.nl


La Taha verhuurt vakantiehuizen in de mooiste delen van Spanje. Wij van La Taha zijn altijd op zoek naar de mooiste huizen met de beste ligging in het echte Spanje, weg van het massatoerisme. Veel van onze vakantiewoningen bevinden zich in of vlakbij de mooiste natuurgebieden. Geniet van de natuur en cultuur die volop aanwezig is in de gebieden waar we huizen aanbieden. Ook goed te combineren met bezoek aan steden als Sevilla, Granada, Malaga, Cordoba, Valencia, Alicante etc.

Onze vakantiehuizen vindt u in Spanje in: Andalusië: Costa de la Luz, Alpujarras, Serrania de Ronda, Sierra de Aracena, Axarquía, Subbetica, Antequera, Cabo de Gata. De Canarische eilanden: La Palma en Lanzarote, Balearen: Mallorca en Menorca, Catalonië en in de omgeving van Alicante en Valencia.

 

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone