Vakantiestunt.nl


De naam Vakantiestunt klinkt velen misschien bekend in de oren, en dat is niet geheel vreemd omdat ons bedrijf al enkele tientallen jaren succesvol actief is als reisbureau. Vakantiestunt B.V. is vele jaren geleden opgericht als reisbureau gespecialiseerd in het organiseren van duikreizen. Op maat samengestelde duikexpedities zijn nog altijd onze specialiteit!
(kijk voor meer informatie op: www.duikreizen.nl)
Door veranderingen in de markt, het nog immers groeiende aanbod qua locaties, reizigers die steeds beter weten wat ze willen én de prominente plek die IT in de huidige maatschappij heeft ingenomen, heeft Vakantiestunt in 2013 besloten volledig verder te gaan als internet-reisbureau. Het stenen reisbureau aan de van Woustraat is vervangen door een ruim kantoor op een A-locatie in het economisch hart van Amsterdam: aan de Zuidas. Deze inspirerende locatie biedt zeeën aan ruimte voor bijzondere kansen en nieuwe ideeën.

Doelstellingen

Het afgelopen jaar, 2013, is voor Vakantiestunt een jaar van overgangen geweest, en dit heeft het bedrijf de gelegenheid geboden onze doelstellingen eens goed onder de loep te nemen. Onze klanten staan zoals vanzelfsprekend nog steeds voorop, en door ons te focussen op het aanbieden van reizen via het internet, gaan wij niet alleen mee met de technologische vooruitgang, maar proberen wij ook te voldoen aan de wensen van u, de reiziger: meer overzicht, vrije keuze en de mogelijkheid om vanuit huis, kantoor of misschien zelfs onderweg uw ideale vakantie te boeken; of dit nu een lang weekend Parijs is, of 3 weken duiken op de Seychellen!

 

Items per pagina:

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone