Villaexpert.nl


Vakantiewoningen Toscane

Huur mooie vakantiehuizen, luxe villa’s of ruime appartementen in Toscane en Umbrië. Vakantiewoningen met privé zwembad en mooie agriturismo’s op unieke plekjes in Italië. Toscane, Umbrie, gebieden in Italie die kwaliteit van leven uitstralen. Kleine dorpjes, groene heuvels, kunst, cultuur, historie, natuur en rust. Allemaal ingrediënten voor een aangename en welverdiende vakantie. Ook aan de kust van Amalfi hebben wij mooie huizen en appartementen en zelfs op Sardinië.

 

Villa Expert heeft in dit gebied een aantal vakantiewoningen en appartementen uitgezocht, die garant staan voor deze kwaliteit van leven! We hebben er zelf gewoond, dus we kennen de plekjes. Huur een vakantiehuis met alle comfort, rust, privacy en luxe. In een gebied met een schitterende natuur, de beroemde Toscaanse keuken en cultuur en sfeer in de vele eeuwenoude steden en dorpen. Denk aan Lucca, Siena,San Gimignano, Perugia, Florence, Pisa, Montepulciano, de Chianti, Pienza, Arezzo, Cortona, Montalcino en Perugia.

 

0 1 volgende
Items per pagina:

Casa Scopeti
Rimaggio 1
Montescalari 4
Casa Gabriella
Rimaggio 4
Villa Dei Mandorli
Villa Orchidea
Excalibur
Casa Vania
Montescalari 6
Casa Lucia
Villa Romantica
Corallo 3
Villa Massa
Casale Etrusco
Corallo
Villa Castiglione
Villa Luca
Montelopio 5
Montelopio 1
Villa Leonardo
Montelopio 4
Montelopio 7
Montescalari 10
Villa Coligu
Corallo 1
Villa Leopoldina
Villa Lo Scoiattolo
Casa Mauro
Casa Spina
Monte 1
Villa Terrazza
Villa Contessa
Poggio Conca
Monte 2
Montescalari 8
Montescalari 9
Villa Nicola
Villa Insoglio
Villa Luigi
Villa Incenso
Chiesanuova 1
Montelopio 2
Pienza
Chiesanuova
Casale Orcia
Montelopio 8
Villa Grazia
Villa Felice
Casa Del Poggio

0 1 volgende

Items per pagina:

Deel dit bericht....Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisShare on Reddit0Buffer this pageFlattr the authorEmail this to someone